Partners

De Aardwarmte Plaza Groep bestaat uit de volgende bedrijven:

GtS Gastreatment Services B.V.

Gastreatment Servicees (GtS) is een ingenieurs-bureau dat zich bezig houdt met gasbehandeling in al zijn facetten. GtS ontwerpt en realiseert gas behandelingssystemen voor aardgas, geogas, biogas, stortgas en vergistingsgas.

Ekwadraat

Adviesbureau Ekwadraat voert projectmanagement uit, berekent de business case en vraagt vergunningen en subsidies aan.

Mijnhardt Geothermie

Mijnhardt Geothermie ontwerpt de bovengrondse geothermische installaties, voert projectbegeleiding uit en houdt zich bezig met het onderhoud en de monitoring.

Calor Holland

Optimale oplossingen voor kasverwarming installaties.Meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van kasverwarming- en geothermie installaties.

GERF B.V.

GERF B.V. ondersteunt bij financiering, verzekeringsaspecten, het contact met SodM en verzorgt de uitvoering van de boorgaten.

Horti Cultura

Horti-Cultura ondersteunt kwekers bij het optimaliseren van het kasklimaat en het minimaliseren van het energieverbruik. Bij Nature’s Heat verzorgt Horti-Cultura het zoete gedeelte van de installatie en het aansluiten van 6 van de kwekers op de aardwarmtebron.

Delta Pompen BV

Delta Pompen BV is leverancier van industriële pompen. 

Isoplus

Isoplus produceert in haar fabriek voorgeïsoleerde leidingsystemen voor wijk- en stadsverwarming en voor industriële installaties.

BÈTA industrie

BÈTA industrie b.v. is deskundige op het gebied van industriële filters en afsluiters.

Van Leeuwen Elektrotechniek

Van Leeuwen Elektrotechniek installeert en levert van simpele wandcontactdoos tot aan zware kracht-installaties en van een beldruk-installatie tot en met de meest geavanceerde computerregelinstallaties. 

Presscon

PRESSCON ontwerpt, bouwt en onderhoudt stikstof expansiesystemen ten behoeve van de kasverwarming in de glastuinbouw.

baker hughes

Baker Hughes, a GE company (NYSE:BHGE) is the world’s first and only fullstream provider of integrated oilfield products, services and digital solutions.